fine
fabulous
food

Een Sharing fine fabulous food restaurant waar u in een gezellige ambiance kan genieten van heerlijke wisselende gerechten vanuit alle windstreken met een oosterse touch. We koken altijd met verse ingrediƫnten en werken samen met leveranciers waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. De menukaart van Flavour is toegankelijk en bevat voor een ieder wat wils. Van Vegan tot Fusion cooking & guilty pleasures. Pure, homemade en altijd verse gerechten gemaakt met liefde & passie.

Bekijk Dinerkaart
Bekijk Lunchkaart

Ons restaurant is gevestigd in het prachtige Wijchen en voorzien van een zonnig terras midden in het centrum. Zo opgezet dat aan alle aspecten is gedacht. Van een heerlijke smoothie op ons terras naar een cocktail in onze lounge en uitgebreid samen tafelen met onze gerechten vol met Flavour.

Met veel liefde en passie heeft chef kok Diego Willems de afgelopen jaren het vak beoefend in verschillende restaurants. Het bleef al die tijd kriebelen. Een nieuwe eigen zaak bleef een grote wens. Alles doen zoals hij het graag ziet. Met net zoveel liefde en passie door dicht bij hem zelf te blijven wil hij met zijn gasten de schoonheid van het vak delen en zijn Flavour laten ervaren.

We
love
Cocktails

Sip sip hooray
Geniet bij Flavour van onze heerlijke cocktails, waar we heerlijke vers gemaakte cocktails serveren. Je hebt de keuze uit een groot aantal cocktails, van de classics tot onze eigen creaties. Alle cocktails worden met veel passie voor jou bereid. Omdat onze cocktails elke keer vers voor je klaargemaakt worden kan het iets langer duren voordat jij je cocktail voor je neus hebt, maar het is het wachten waard. Lekker voor als aperitief maar ook zeker als afsluiter van een mooi diner.

Onze bartenders bereiden de cocktails met veel liefde en passie jouw favoriet!

Contact

Flavour Kitchen & Lounge
Spoorstraat 9, 6602 AV Wijchen
Bel: 024 2120120
E-mail: info@flavourlounge.nl

Openingstijden
Maandag & dinsdag: gesloten
Woensdag: 16:00 – 23:30
Donderdag: 16:00 – 23:30
Vrijdag: 12:00 – 0:00
Zaterdag: 12:00 – 0:00
Zondag: 15:00 – 23:30

Reserveren

Reserveer uw tafel door ons te bellen of loop gerust eens binnen om zelf uw favoriete tafel te selecteren..

Bel: 024 2120120

Impressie